Ściereczki w wiaderku nasączone płynem do dezynfekcji o działaniu bakteriobójczym i grzybobójczym, przeznaczone do higienicznej dezynfekcji rąk i powierzchni zewnętrznych mających i niemających kontaktu z żywnością, w zakładach przetwórstwa spożywczego: mleczarstwie, przetwórstwie mięsnym i drobiarskim, browarach i przemyśle napojowym, kuchniach zbiorowego żywienia. Produkt stosowany do dezynfekcji powierzchni, materiałów wyposażenia i mebli odpornych na działanie alkoholi w obiektach publicznych i przemysłowych.
Produkt posiada pozwolenie na obrót Prezesa Urzędu Rejestracji Produktów Leczniczych, Wyrobów Medycznych i Produktów Biobójczych.
SPOSÓB UŻYCIA - DEZYNFEKCJA RĄK
Pobrać ściereczkę, następnie wcierać w ręce przez około 30 sekund. Pozostawić do wyschnięcia. Nie spłukiwać wodą.
SPOSÓB UŻYCIA - DEZYNFEKCJA POWIERZCHNI
Przetrzeć powierzchnie, pozostawić na około 1 minutę.